Newsletter registration:       
 
Hydrospeed

Adventure Center Bovec organizira hydrospeed na Soči od 1. maja do 30. septembra.

Soča in njen pritok Koritnice ponujata odlično priložnost, da se preizkusite in krepite svoje izkušnje s hydrospeedom. Čeprav se sezona prične že marca, raje šele maja organiziramo hydrospeed, zato da se voda nekoliko ogreje. Veliko dežja spomladi in taljenje snega omogočita visoko raven vode z močnimi tokovi in velikimi valovi, ki popestrijo že tako zabaven hydrospeed. Naši izkušeni in certificirani vodiči vas vedno pospremijo s kajaki ali kanuji za vašo varnost. Podali vam bodo navodila o pravilni tehniki uporabi hydrospeeda in plavutk. Vodili vas bodo po reki v slalomu v izogib skalam. Eden vodič poskrbi za štiri udeležence hydrospeeda.

Izlet

Izlet se prične v pisarni Adventure Center Bovec, ki se nahaja v samem centru mesta. Tu bomo dokončali vašo registracijo za izlet. Nato vam bomo razdelili vso potrebno opremo (rešilni jopič, čelado, neoprensko obleko in plavutke). Odpotovali bomo z avtobusom do reke, pot traja približno deset minut. Pri reki se boste preoblekli v opremo, ki ste jo dobili pred odhodom. Vaši izkušeni in certificirani vodiči vam bodo nato podali kratek uvod, vključno z varnostnimi navodili in tehnikami veslanja. Po krajšem uvodu se boste podali na vodo za eno uro in pol do dve uri nepozabnega raftinga! Na koncu vašega izleta se boste preoblekli v vaša suha oblačila in nam vrnili opremo. Nato vas odpeljemo nazaj proti Bovcu in naši pisarni. To traja približno dvajset minut.

Dnevni urnik

Adventure Center Bovec organizira soteskanje dvakrat dnevno, in sicer ob 9h in 14h.

Cena po osebi...

Hydrospeed je psihično in fizično zahteven. Vsi udeleženci hydrospeeda morajo biti fizično in psihično dovolj močni, da uživajo v tej ekstremni priložnosti mrzle in mogočne vode.

Vsi udeleženci hydrospeeda morajo biti sposobni plavati, biti psihološko in fizično zdravi ter ne smejo biti pod vplivom drog ali alkohola.

Udeleženci, mlajši od 18 let, morajo podati soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Vsak udeleženec naj prinese svoje kopalke, brisačo in dodatne nogavice.

 
Adventure-Center - 5230 Bovec, Trg golobarskih žrtev 38. | Phone: (+386) 41 592-551