Newsletter registration:       
 
RAFTING NA SOČI

Adventure Center Bovec organizira rafting programe na Soči od 15. marca do 31. oktobra.

Soča in njen pritok Koritnice sta najbolj priljubljen kraj v Evropi za navdušence divjih voda. Skupaj zagotavljata 50 kilometrov raznovrstnih razmer, primernih za vsakogar, tako za začetnike kot za najbolj izkušene.

Soča je odprta za turiste od marca do oktobra vsako leto. Veliko dežja spomladi in taljenje snega omogočita visoko raven vode z močnimi tokovi in velikimi valovi, ki popestrijo rafting v tem času. Poleti se raven vode zniža in tok postane počasnejši in mirnejši in tako primeren za družine in tiste manj drzne.

Adventure Center Bovec ima rafte za šest, osem ali deset oseb in mini rafte, primerne za dve ali tri osebe. Vsak raft vedno usmerja eden izmed naših izkušenih in certificiranih vodičev. Mini rafti so primernejši za bolj izkušene veslače. Naši izkušeni vodiči vas bodo pospremili s kajakom ali kanujem za zagotovitev večje varnosti.

Izlet

Izlet se prične v pisarni Adventure Center Bovec, ki se nahaja v samem centru mesta. Tu bomo dokončali vašo registracijo za izlet. Nato vam bomo razdelili vso potrebno opremo (rešilni jopič, čelado, neoprensko obleko in obutev). Odpotovali bomo z avtobusom do reke, pot traja približno deset minut. Pri reki se boste preoblekli v opremo, ki ste jo dobili pred odhodom. Vaši izkušeni in certificirani vodiči vam bodo nato podali kratek uvod, vključno z varnostnimi navodili in tehnikami veslanja. Po krajšem uvodu se boste podali na vodo za eno uro in pol do dve uri nepozabnega raftinga! Na koncu vašega izleta se boste preoblekli v vaša suha oblačila in nam vrnili opremo. Nato vas odpeljemo nazaj proti Bovcu in naši pisarni. To traja približno dvajset minut.

Dnevni urnik

Adventure Center Bovec organizira rafting izlete dvakrat dnevno, in sicer ob 9h in 14h.

Cena po osebi...

Vsi udeleženci raftinga morajo biti sposobni dobro plavati, biti psihološko in fizično zdravi ter ne smejo biti pod vplivom drog ali alkohola.

Udeleženci, mlajši od 18 let, morajo podati soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Vsak udeleženec naj prinese svoje kopalke, brisačo in dodatne nogavice.

 

 

 

 

 
Adventure-Center - 5230 Bovec, Trg golobarskih žrtev 38. | Phone: (+386) 41 592-551